Om mig

 

 

 

 

 

Michaela Murray

 

 

Det personliga välmåendet har alltid varit ett stort intresse för mig och att jag har utbildat inom det är inte konstigt.

 

Att hjälpa människor att må bättre ligger mig varmt om hjärtat, och att få vara delaktig i en annan människas personliga utveckling är magiskt. För mig handlar det om att mina samlade erfarenheter är som en kunskapsbank som jag vill dela med mig av till andra som genom det kan få en större förståelse och insikt om sig själva.

 

Jag ser det som att den dagen jag inte kan lära mig något nytt om mig själv eller världen utanför är det dags för mig att gå i pension, för gott. Livet lär mig nya saker hela tiden och när jag väljer att se livet på det sättet blir det spännande och utmanar mig att söka nya vägar. Vågar vi inte utmana oss så stannar vi kvar i vår comfort zone och det hindrar oss från att utvecklas.

 

"Livet ska upplevas, inte bara levas" är något jag försöker leva efter varje dag, ibland går det bättre och ibland sämre. Jag är inte mer än människa och har mina dippar, men ju mer jag har arbetat med mig själv, desto mindre blir svängningarna.

En annan viktig komponent i mitt liv för att ha livspusslet under kontroll är att meditera, men även det går i vågor.

Det jag har märkt är att när jag tar mig tid för meditation så fungerar jag så mycket bättre på alla plan. För mig handlar det om att landa i mig själv och söka svaren inåt, för är det något som är säkert så är det att när jag stannar upp och lyssnar så kommer svaren på de frågor jag ställt.

 

 

"Livet går inte repris, så lev idag.

Imorgon är kan det vara för sent."

Facebook: MichaelaMurrayStressterapeut/

 

Blogg: michaelamurraystressmanagement.wordpress.com

Facebook: MichaelaMurrayStressterapeut/ E-mail: michaela@michaelamurray.se

 

Blogg: michaelamurraystressmanagement.wordpress.com